Detail van het atrium in het Erasmus MC, met geleideroute.

Wat doen wij?

Bij TG Lining staan we voor je klaar, of je nu nog in de verkenningsfase zit en overweegt om jouw project toegankelijk te maken met een geleideroute, of al een gedetailleerd plan hebt opgesteld. Maatwerk staat centraal; we zorgen altijd voor een route die helemaal voldoet aan de richtlijnen, en tegelijk houden we daarbij rekening met de wensen van de klant en de gebruiker. Wat kunnen wij voor jou betekenen? We gaan graag met je in gesprek.

TG Lining Advies

Productadvies

Specialist in geleideroutes

Heb je advies nodig om te bepalen hoe je het beste jouw pand, stedebouwkundig project of evenement toegankelijk kunt maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. TG Lining heeft ruim 25 jaar ervaring in het aanleggen van geleideroutes voor mensen met een visuele beperking en houden nauw contact met de belangenorganisaties en beleidsbepalers zodat volgens de actuele richtlijn wordt gewerkt.

We kijken samen naar welke ruimte of plek je toegankelijk wilt maken en wat daarvoor nodig is. Je krijgt de producten te zien die geschikt zijn voor jouw situatie, zodat je een gericht ontwerpplan kunt uitwerken. Dit advies is gratis en vrijblijvend.

Wil je dat wij een uitgebreid plan voor je opstellen en/of een geleideroute intekenen? Dat kan ook. Hier zijn wel kosten aan verbonden, maar deze worden in mindering gebracht als er een uitvoerende opdracht uit voortkomt.

Tg lining Productontwerp

Productontwerp

Wij ontwikkelen eigen producten

Wil je graag een geleideroute maar wil je net even een andere afmeting. kleur, materiaal of uitvoeringsvorm dan huidige producten die TG Lining levert? Dat kan! Wij denken graag met je mee voor een passende oplossing.

Productie

Productie in onze ruimte

Eigen werkplaats voor goed resultaat

In de eigen werkplaats van TG Lining wordt bestratingsmateriaal, zoals klinkers en tegels voorzien van epoxyhars lijnen, noppen en symbolen. Als alles is uitgehard wordt het op pallets gestapeld, zodat het transportbedrijf het naar je toe brengt. Vervolgens kun je het laten instraten.

De klanktegelserie wordt op onze locatie tot eindproduct gebracht en de matten voor de tijdelijke routes worden ook in de werkplaats gemaakt. Door het productieproces en opslag in eigen hand te houden kunnen we snel schakelen, duurzaam werken en is de kwaliteit gegarandeerd.

Persoon die gebruik maakt van geleidelijnen op het perron. Er rijdt een metro langs.
TG Lining Installatie

Installatie in jouw ontwerp

We realiseren jouw ontwerp op maat

Bij elk project kijken we naar wat er nodig is om tot een zo goed en esthetisch fraai mogelijk resultaat te komen voor jou en de gebruikers. Maatwerk staat hierbij centraal. Geleideroutes en trapmarkeringen worden op jouw locatie aangelegd op de bestaande ondergrond, waarbij zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met de omgeving. Na een uithardingstijd van 12 uur is de route van epoxyhars volledig beloopbaar. Over een Blinkink geleideroute of klanktegel kun je direct lopen. Nieuwsgierig naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem contact op!

Co-creatie

Co-creatie en innovatie

Nieuwe ontwikkelingen aangaan

We experimenteren erop los om te komen tot nieuwe en stijlvolle producten en maatwerk-oplossingen. Hiervan gaat ons hart sneller kloppen. Heb jij een idee met betrekking tot fysieke routegeleiding dat je graag tot uitvoering brengt? En is dat tot op heden niet mogelijk gebleken? Bijvoorbeeld omdat een materiaal nog nooit eerder is toegepast, of omdat je aanloopt tegen bepaalde gebruikerservaringen? Wij sparren graag met je verder en wie weet komen we tot een co-creatie. Als wij het niet kunnen, dan is het niet mogelijk!

Inspectie en onderhoud

Inspectie en onderhoud

Kwaliteit waarborgen

Wij inspecteren de geleideroute en de directe omgeving (denk aan begroeiing, scheve tegels, reiniging etc.), zodat de gebruiker optimaal gebruik kan blijven maken van de route. Hierdoor blijft de kwaliteit van de route gewaarborgd.

Wij bieden de mogelijkheid om de aangebrachte geleideroute 2-jaarlijks te inspecteren middels een onderhoudscontract. Bij afname van het onderhoudscontract wordt een garantiebepaling afgegeven op de geleideroute.

Logo van TG Lining

Zoeken op deze website