Geleideroute van betontegels met ribbels. Ernaast ligt een Houd de Lijn vrij tegel.

Letters & Symbolen

Extra visuele aandacht voor bepaalde situaties in de openbare ruimte nodig? Die creëer je met een epoxyhars illustratie van symbolen, cijfers of letters. De afbeelding wordt in onze werkplaats aangebracht op tegels of op een andere harde ondergrond. Zo versterkt het symbool van de ‘Houd de Lijn Vrij’-tegel de boodschap om de geleideroute te respecteren en vrij te houden van obstakels. Ook maken wij logo’s, versieringen, verkeerstekens en ander maatwerk voor toeleveranciers en eindgebruikers.

Houd de lijn vrij

Respecteer de geleideroute

Bij ons in Heiloo
Mensen met een visuele beperking kunnen geleidelijnen (ribbels) volgen om zelfstandig en veilig hun weg te vinden op de openbare weg. Althans veilig? De gebruiker moet er vanuit kunnen gaan dat de route obstakelvrij en dus veilig is. Helaas is nog vaak het geval dat  fietsen, reclameborden, afvalcontainers of andere dingen op de lijnen staan en dat levert gevaarlijke situaties op voor de gebruiker van de route. Houd de lijn vrij!’ is een initiatief van het Bartiméus Fonds. De tegels zijn bij TG Lining uit voorraad leverbaar.

De richtlijnen voor het plaatsen van de tegel worden bij de bestelling meegeleverd. De richtlijnen zijn opgesteld, zodat de tegels in alle gemeenten consequent op dezelfde manier geplaatst kunnen worden.

Letters & symbolen

Maatwerk

Bij ons in Heiloo
TG Lining voorziet tegels van afbeeldingen, zoals een symbool of letter naar wens. Voorbeelden van maatwerk zijn het ‘Vergeet mij niet’-pad (strooipad en aandacht voor mensen met dementie), parkeerplaatsaanduidingen P/NP, rolstoelsymbool (om aangepaste parkeerplaats aan te duiden), laadpaalaanduiding, pijlen, diverse symbolen, vormen en reclame-uitingen.

Van jouw ontwerp wordt een sjabloon gemaakt en vervolgens wordt de tegel met epoxyhars voorzien van het ontwerp. TG Lining kan de betontegel verzorgen, je kunt deze ook zelf aanleveren.

Logo van TG Lining

Zoeken op deze website

Contact