Oversteek met waarschuwingsmarkering en aansluitende geleideroute.

Herinrichting Roden

Noordenveld

Na meerdere projectfases, verspreid over drie jaar, is het centrum van Roden heringericht. Al in de ontwerpfase van het project heeft de gemeente Noordenveld contact opgenomen om een geleideroute voor mensen met een visuele beperking op te nemen in het projectplan. Zo’n inclusief projectplan is prettig voor alle partijen: de geleideroute wordt zo optimaal en esthetisch mogelijk en er zijn hoogstwaarschijnlijk minder voorzieningen nodig.

Voor de herinrichting van Roden heeft TG Lining in de werkplaats (Heiloo) in totaal ca. 25.000 dikformaat klinkers voorzien van een epoxyhars lijn, en ca. 3.000 dikformaat klinkers voorzien van epoxyhars noppen. De geleideroute heeft een lengte van 1.730 meter en bestaat naast geleidelijnen uit waarschuwingsmarkeringen (bij een oversteekplaats of als einde geleideroute) en attentiemarkeringen (bij een keuze in de route zoals t-splitsing).

Gemeente Noordenveld heeft dit project zo duurzaam mogelijk gerealiseerd, iets wat ook past bij de werkwijze van TG Lining.

Bekijk meer informatie over het gehele project van de herinrichting van Roden op de website van Roelofsgroep.

Project: Herinrichting Roden
Product: epoxyhars geleideroute (TGGL 1-E-10-DF en TGNOP 3-E-25-DF)
Ondergrond: dikformaat klinkers
Opdrachtgever: Roelofsgroep en gemeente Noordenveld
Plaats: Roden
Jaar: 2021-2023
Website: Gemeente Noordenveld

Logo van TG Lining

Zoeken op deze website