Unique Selling Points

Het beste door ...

Focus

Geleideroutes zijn onze kernactiviteit, geen bijproduct of nevenactiviteit. Door deze focus hebben we een enorme expertise en ervaring in deze niche opgedaan. Weinig bouwkundige- of verkeer specifieke situaties stellen ons nog voor uitdagingen.

Full service

Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe geleidelijnen, het renoveren ervan of het bepalen van de meest logische route, op al deze gebieden hebben we de expertise en capaciteit in huis. Zo kunnen we opdrachtgevers die niet dagelijks deze specifieke materie aan de hand hebben optimaal faciliteren.

Maatwerk

Met onze receptuur kunststofhars maken we geleidelijnen en –noppen die exact zijn toegesneden op de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever. Ze kunnen worden aangepast aan het ontwerp en de keuze voor het bestratings- of vloermateriaal. Zowel qua vorm, afmetingen, kleur en afwerkingsniveau zijn we dus zeer flexibel.

Minimaal invasief

Het rechtstreeks aanbrengen van geleidelijnen en noppen op de ondergrond betekent dat er niet hoeft te worden gehakt, geboord of gezaagd. Het aanbrengen van TG Lining geleideroutes is dus minimaal invasief.

Optimale hechtkracht

Geleidelijnen en noppen worden rechtstreeks op de ondergrond aangebracht. Anders dan bij prefab strips of noppen is niet sprake van een tussen- of lijm laag die na verloop kan uitdrogen, poreus of anderszins inferieur kan worden. Dit geeft u de garantie van een optimale en vooral duurzame hechtkracht aan de ondergrond.

Minimaal onderhoud

Door de hoge hechtkracht en grote slijtvastheid behoeven de producten van TG Lining minimaal (correctief) onderhoud of reparatie.

Lage life cycle kosten

De aanschaf van TG geleideroutes is een eenmalige investering die over een technische levensduur van minimaal 15 jaar kan worden afgeschreven. Van beheerskosten door reparatie of onderhoud is niet of nauwelijks sprake. Hierdoor zijn de life-cycle kosten laag.