TG lining nieuws

Wayfinding symbolen aanbrengen op bestratingsmaterialen
22/10/2020

Wayfinding symbolen aanbrengen op bestratingsmaterialen

TG Lining is specialist in geleideroutes voor blinden en slechtzienden. Wij maken geleideroutes op bestaande ondergronden in binnen-en buitenruimten en voorzien bestratingselementen van lijnen en noppen in onze werkplaats. 

De ervaring leert dat onze geleideproducten niet alleen geschikt zijn om blinden en slechtzienden te 'geleiden' of richting te geven in een hoofdroute. De fysieke route helpt eigenlijk iedereen om zijn weg te vinden. 

Zo leiden gekleurde routes bijvoorbeeld naar de kortste looproute van een specifieke afdeling in het ziekenhuis

In onze werkplaats voorzien wij legio bestratingsmaterialen van lijnen en noppen, maar ook van 'wayfinding' symbolen, zoals cijfers, letters, figuraties en het Houd De Lijn Vrij-symbool. 

Voor de firma Wienerberger hebben we onlangs een batch/levering/bestelling/order oid strengpers straatbakstenen in tegelformaat voorzien van een P(arkeren)icoon en invalide-symbool. Deze markeringen brengen we aan in onze werkplaats in Heiloo - nadat de partij klinkers voldoende gedroogd is - met een slijtvaste kunsthars in de gewenste kleurpigmenten. 

Wienerberger is producent van keramische bouwmaterialen. Zij lopen voorop in de ontwikkeling van en productie van keramische bouw- en bestratingsmaterialen. 

TG Lining heeft door jarenlange ervaring een methode ontwikkeld om de wayfinding symbolen op diverse bestratingsmaterialen en elementen te kunnen aanbrengen, waaronder ook op bezande vormbakklinkers. 

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op!

info@tglining.com
+31 (0)72 507 01 53